photo by Ingun

photo by Ingun

onsdag 22. februar 2012

Ordløs onsdag, Tema: Entré
Flere bilder: her


13 kommentarer:

Rejen sa...

hehe, mon koen prøver at gøre sin entre...;-D

EliogBella blogg sa...

Dette må være dagens beste, kjempeflott bilde.

kleppanrova sa...

Takk for det!
Jeg må bare si at dette er et analogt gammelt bilde som jeg tok for mange år siden.
Det er altså ikke et manipulert bilde. Jeg synes det er litt viktig, derfor er det litt striper og skrammer på det. Jeg synes selv det er et blinkskudd, som jeg tilfeldigvis kom over og hadde med fotoapparat.

SoF sa...

Hihi - va kul! En ko vid entrén.
Tack för ett gott skratt! Glad onsdag.

Eva Trillian sa...

Här fick jag allt titta två gånger för att se om jag såg rätt :-)
Härlig bild!

Lena o Tommy sa...

Hihi...vilken rolig bild! Byggnaden ser allt gammal ut.

kleppanrova sa...

bygningen er veldig gammel fra 1870 årene tenker jeg. Har vært inne der og det er fraflyttet, uten innlagt vann og strøm.

kleppanrova sa...

jeg måtte også kikke to ganger når jeg kjørte forbi dette. Men jeg klart og stoppe og varslet bonden etterpå. For kua kom seg ikke ut selv.

Ezter sa...

Det var en annorlunda syn att se en ko stå där i det fina gamla husets entré!

Ninnie sa...

oj, vad paff jag blev när jag såg att det står en KO på förstukvisten! Vilken härlig bild!

Pysselfarmor sa...

Men va?!? Först ser jag det otroligt vackra huset med sin farstukvist..meeeeeeeen vad står där?? En pappersko? Jag klickar på bilden för att se bättre - nämen jamennimej visst är det en livs levande ko?!? Och den är också instängd där....men vafför e' det på dette' vise'??
Ja du fick tiopoängaren från mig denna omgång!

kleppanrova sa...

Hyggelige tilbakemeldinger!
Jeg har faktisk vunnet to fotokonkuranser med dette bildet, så jeg elsker det!

Karl Halvorsen sa...

Hei Ingun!
Da har jeg vært innom deg, både her og der. :) Når det gjelder bildene på dine nye sider var det flere som jeg likte spesielt godt. Gamle hus er også en lidenskap for meg, hvor jeg finner masse å hente og som setter tankene i gang. På mine "egne" veier. Den med kua husker jeg godt fra tidligere av og er et ganske så spesielt motiv. :) Ganske så fornøyelig å se på, både kua og huset.

Den islagte vanndammen var et jeg godt kunne hatt på veggen min og som forteller om hvor en fantastisk kunstner naturen er. Vakkert, et motiv som ikke jeg blir lei av og som helt sikkert stadig vil gi meg nye tanker. De "iskalde" motivene, den røde rosen og greinene er også to av de motivene jeg gjerne vil nevne som gir meg mye og som gjør at tiden inne her går veldig fort. Nydelig, tydelig og prydelig - for å sitere fra min kones karakterbok fra ungdomsskolen. :)

Jeg venter spent jeg, på flere opplevelser her. Ha en fin dag videre og fine dager gjennom uken. Takk for dagens utmerkede servering. :)